logo Arrow management

"Arrow Management & Advies"
Professioneel, ervaren & verbindend

Iedere organisatie haar eigen structuur en dynamiek
Ook u weet dat ieder organisatie haar eigen structuur heeft, vanuit het verleden of passend bij het primaire product. In de loop der jaren was iedere organisatie op haar eigen wijze ingericht. Dienstverlenende activiteiten binnen de bedrijfsvoering als het KCC, Facilitair, Inkoop, Huisvesting, HRM en IM verdienen de juiste aandacht om verder te ontwikkeling.

Pakkende project voorbeelden
Mijn roots liggen in het facilitaire domein. Door mijn MBA specialisatie op verandermanagement en gedrag van mensen, is het managen van teams ter verbetering van de resultaten mijn specialiteit. Door de jaren heen werden de opdrachten breder en complexer. Een mooi project dat ik een aantal jaar geleden heb gedaan is het opzetten van de totale bedrijfsvoering van een nieuwe dienstverlenende beheersorganisatie met alle ondersteunende diensten die binnen een groot vastgoed complex nodig zijn. Een zogenaamd DBFMO of PPS project. Niet alleen was dit een uitdagend project, het was ook enorm inspirerend om samen met een zelf opgesteld team hier een plan voor te maken en dat vorm en inhoud te geven. Iets opbouwen van scratch! In deze opdracht kwamen alle disciplines van de bedrijfsvoering bij elkaar. Van het bouwen van de organisatiestructuur tot het uitrollen van de operationele diensten. Uiteraard vergezeld van een continue afstemming en communicatie met de klant en alle overige stakeholders. De meeste opdrachten omvatten echter een deel van het geheel. Van een adviesvraag hoe een of meerdere ondersteunende diensten professioneler en effectiever ingericht kunnen worden tot en met het opstellen van een plan van aanpak met of zonder implementatie begeleiding. Meest recente opdrachten betroffen het ontwikkelen van een centrale servicedesk, samenwerkingsvormen met andere organisaties op het gebied van bedrijfsvoereing, het opstarten van het transitieproces van de DIV afdeling naar een moderne visie op en vertaling van informatie management team en tot slot het onderzoeken, adviseren en implementeren van de beste inrichtingsvorm voor klantcontact en ontmoeting.

Arrow is uw partner
Benader mij nu voor een kennismakingsgesprek. Een website met mooie teksten zegt niets over mij als persoonlijkheid en of ik passend ben om uw team te ondersteunen. Dat kan alleen een echte ontmoeting. Ik maak graag kennis met u en uw organisatie!

"Stilstand is achteruitgang"