logo Arrow management

"Arrow Management & Advies"
Professioneel, ervaren & verbindend

Dynamische verbeter trajecten, in verbinding met het team!

Herkenbare gedachten en zorgen ?

• Er is een verandering nodig en heb niemand met de juiste competenties….
• De basis moet op orde bij team … van de bedrijfsvoering, daar heb ik hulp bij nodig…
• De organisatie vraagt iets anders dan in het verleden, hoe ondersteun ik de transitie...
• Een businesscase is nodig voor de samenwerking met die andere organisatie, wie ….
• De ervaring en daadkracht ontbreekt om de nieuwe ontwikkelingen te vormen en borgen...

Mijn naam is Ellen van der Knaap . Welkom op mijn site!

Als ervaren verandermanager met ruime coach en advies vaardigheden help ik sinds 1998 organisaties bij het optimaliseren van afdelingen in de bedrijfsvoering. Mijn doel is organisaties en dienstverlenende teams ondersteunen en begeleiden naar een hoger werk -en dienstverleningsniveau. Mijn bedrijfsnaam Arrow is afgeleid van mijn focus op doelgerichte activiteiten en werkwijzen.

Mensen in mijn werkomgeving zien mij als een gepassioneerd en ervaren leider & coach met een sterke procesmatig & bedrijfskundige insteek. Als gedreven en resultaatgerichte professional & regisseur, denk ik graag mee met de strategische visie om deze vervolgens te vertalen naar tactisch en operationele doelstellingen. Ik krijg mensen gemotiveerd en zaken voor elkaar. Dat doe ik vanuit de focus op het bestaansrecht van de organisatie en de integrale ontwikkeling van de mensen, processen en systemen.

Als verandermanager of projectleider heb ik begeleiding gegeven aan zowel grote als kleine opdrachten, altijd in samenwerking met de interne organisatie en externe stakeholders. De risico’s die deze opdrachten met zich meenemen beheers ik vanuit ervaring en met inzet van verschillende management methodieken afgestemd op de organisatie en het betreffende team.

Deze methodieken zijn inmiddels onderdeel van wie ik ben, zoals verandermanagement voor het meebewegen met de markt en de middelen;

  • optimalisatie management voor het realiseren van een hogere output en een meer efficiënte procesinrichting; contract- en leveranciers management voor het optimaliseren, inrichten en beheersen van contracten;
  • risico management voor het creëren van bewustzijn en het zoeken naar een optimale verdeling van risico’ s tussen partijen. Ik maak hierbij graag gebruik van LEAN en Agile werkvormen.

Dynamische situaties met meerdere stakeholders om mens en organisatie een stap verder te brengen, dat is waar ik warm voor draai. Het creëren van meerwaarde door de verschillende belanghebbenden op 1 lijn krijgen en mensen met verschillend talent integraal te laten samenwerken. Ik doe dit door mensen, verwachtingen en belangen bij elkaar te brengen, mede door erkenning te geven en helderheid te creëren over de gemene delers.

Dit doe ik vanuit mijn hart, mijn kennis en mijn ondernemerschap.